Szakmai háttér

Komplex szolgáltatáscsomagot kínálunk támogatások megszerzésére és a projektek sikeres végrehajtására. Csak mondja el és ossza meg velünk elképzelését ... és minden mást már megoldunk Önnel, vagy az Ön számára!

Sikeres projektet szeretne?

Tapasztalat

Ne aggódjon, ha még nincs tapasztalata a projektek, támogatás intézések és adománygyűjtés terén – nekünk többéves és sokrétű van, és minden tudást az Ön javára használjuk!

Nemcsak EU-s támogatásszerzés mindenki számára

Eredmények

Célunk, hogy sikeres támogatásokat szerezzünk projektjére és Ön elégedett legyen. Az évek során a működés terén az uniós projektek, adománygyűjtés és marketing terén érdekes adatokkal és ajánlásokkal büszkélkedhetünk... Lépjen kapcsolatba velünk, hogy projektje a legjobb kezekben legyek!

Keressen minket

EU projektek, fundraising és marketing

Efektiv, gyors, sikeres

Rólunk

EUprojekt egy induló startup, mely szolgáltatásokat nyújt a nyilvánosságnak sok éves tapasztalattal rendelkezik a területen az uniós projektek terén Közép-Európában; különösen a non-profit szektorban, adománygyűjtés terén, marketing és egyéb kapcsolódó szolgáltatások szakirányában. Az EUprojekt csapata tapasztalt szakemberekből áll, akik gyakorlatból vett tapasztalatokkal, tanácsadásnál, projektadminisztrációs feladatok elvégzésénél és kreatív szolgáltatások terén egyaránt megállja helyét mind projektíras, adománygyűjtés, marketing és átfogó projektmenedzsment területén. Szívesen segítünk a fordítással is Európa legfőbb és legnépszerűbb nyelvein (angol, német, spanyol, olasz). Ajánlatunk elsősorban a kis- és közepes vállalkozások, önkormányzatok, regionális ügynökségek, nonprofit szervezetek felé orientált, ugyanakkor más természetes és jogi személyeknek is nyújtunk tanácsadást, akik érdeklődnek az uniós és egyéb támogatások megszerzése iránt. Az ügyfeleknek " ajtót nyitunk", hogy a lehetőségek széles körét, amelyek az EU jelenleg kínál, kihasználják és a célunk, hogy megtaláljuk az optimális megoldást, hogyan bemutatható projektje, miképp finanszírozza, végrehajtása és népszerűsítése pedig a régióban történik, hogy azt érdemben fejlesztesse a jövőben is. Használja ki az EU adta esélyeket velünk, melyeket az Unió tár a vállalkozása és szervezete elé, valamint a lehetőséget régiója fejlesztésére!